En, hielp het?Veel mensen kijken tevreden terug op de sessies bij Heleen. Lees zelf maar!

‘Ik aarzelde om de stap te zetten, maar al na een paar gesprekken ging het beter met mij. Ik heb mijn zelfvertrouwen en energie weer terug. De prettige gesprekken met Heleen beschouw ik als een waardevol cadeau aan mijzelf.’

‘Het was zinvol en plezierig bij Heleen. Er heerste een ongedwongen sfeer waarbij alles bespreekbaar was zonder oordeel. Fijn dat er ruimte was voor humor, en Heleen niet bang is om de vinger op de gevoelige plek te leggen.’

‘Heleen heeft me een spiegel voorgehouden. Met haar hulp is het me gelukt me een nieuwe levenswijze eigen te maken. Ik heb minder haast, en moet veel minder van mezelf. Ik geniet nu meer en zorg beter voor mezelf.’

‘Ik voelde me meteen op mijn gemak bij deze spontane vrouw. Ze denkt out of the box door niet alleen te kijken naar verleden en heden, maar vooral naar de toekomst en je persoonlijke ontwikkeling. Heleen heeft mij een paar wijze eye-openers gegeven waar ik haar zeer dankbaar voor ben!’

‘Jouw boodschap mijn eigen koers te blijven varen, geeft mij letterlijk lucht en ruimte.’

‘Ik zat niet lekker in mijn vel. Had geen werk meer, voelde mij eenzaam en enorm onzeker. Dankzij de begeleiding van Heleen zie ik de toekomst weer met vertrouwen tegemoet. Ik sta een stuk steviger in mijn schoenen, en heb zelfs een nieuwe baan! Ik ben blij dat ik de stap naar een coach heb gemaakt. Heleen is betrouwbaar, onafhankelijk en deskundig.’

‘Wat begon met sessies vol tranen van frustratie is geëindigd met sessies vol gelach. Inmiddels ben ik dankzij Heleen in staat soms even afstand te nemen van wat ik doe en alles in het juiste daglicht te zetten. Zo voorkom ik dat ik weer verzand in mijn oude manier van leven. Dankzij Psycho-Logisch weet ik zowel zakelijk als privé weer wat belangrijk voor mij is.’

‘Het altijd alleen maar ‘leuk’ willen hebben is geen reële wens. Pijn en verdriet horen bij het leven. Nu ik de pijn en verdriet heb toegelaten, is het lijden verdwenen.’

‘Ik zag op tegen het eerste bezoek aan een psycholoog, maar al snel was er een klik. De drempel is erg laag om bij Heleen binnen te gaan. Haar trouwe viervoeter maakt ook dat je jezelf snel thuis voelt. Heleen heeft mij heel wat handvatten aan kunnen reiken. De sessies bij haar zijn voor mij een verrijking geweest.’